Matrícula Màster en Sexologia a la UIB – Alas

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Matrícula Màster en Sexologia a la UIB

1 setembre 2014 - 24 octubre 2014

€2.100

A l’igual que tots els éssers humans tenen una personalitat; al ser subjectes sexuats, tenen també la seva sexualitat. I serà cada persona qui viurà, sentirà, expressarà i gaudirà la seva sexualitat d’una manera personal, única i específica. I podrà donar lloc a una gran diversitat, suposant un ampli ventall d’oportunitats i potencialitats per descobrir, aprendre i créixer, tant a nivell personal com dins el marc científic de la sexologia.

Precisament el Màster en Sexologia de la UIB, a l’igual que ho fa la sexologia, partirà d’aquesta diversitat com a fil vertebrador del procés d’aprenentatge. Abordant lo relatiu a la dona i a l’home, a les identitats sexuals i de gènere, a les orientacions del desig, al que passa a les diferents etapes evolutives (infantesa, joventut, persones grans), a les conductes eròtiques, a la realitat de les persones amb discapacitat, als diferents entorns socioculturals, a les relacions de parella, a les vivències, a les dificultats, a les peculiaritats,…; en definitiva, a tot el relatiu al fet sexual humà i a totes les persones.

Aquesta diversitat no sempre es troba representada als models socials i en certes ocasions està o ha estat amagada o discriminada. Per això l’any 2000, l’Organització Mundial de la Salut va aprovar la declaració dels Drets Sexuals, basats en la llibertat, la igualtat i la dignitat inherent a totes les persones. I que representen el marc d’estratègies i de treball de la sexologia.

La sexologia s’ocupa, com hem dit, de les persones i les seves vivències, tenint present totes les possibilitats i peculiaritats. Convertint-se, per tant, en un autèntic àmbit d’estudi multidisciplinar que engloba, entre d’altres: la biologia, la psicologia, la pedagogia, la sociologia, l’antropologia, la medicina, el dret, etc. I dins del qual encara es poden descobrir noves línies de treball i investigació.

La formació en sexologia permetria poder realitzar una intervenció de qualitat tant dins l’àmbit de l’educació com de la teràpia sexual o de parella. Combinant una metodologia activa i de descobriment, basada en la participació i el treball en equips; fomentant el debat i l’opinió critica de l’alumnat al llarg del procés d’aprenentatge

Per a més informació descarregueu el PDF de Màster aquí

Share

Detalls

Inici:
1 setembre 2014
Finalització:
24 octubre 2014
Cost:
€2.100
Web:
http://www.fueib.org/ca/formacio/379/master-en-sexologia-titol-propi-de-la-uib.htm

Organitzador

UIB Universitat de les Illes Balears
Telèfon:
971 17 29 39
Web:
http://www.uib.cat/

Recinte

Edifici Sa Riera
C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2
Palma, Illes Balears Espanya
+ Mapa de Google