Organitzem xerrades per a grups diversos, ja sigui en el vostre espai o en la seu d’ALAS. Aquesta activitat sol tenir una durada d’unes dues hores.

A qui va dirigit?

Solem realitzar els nostres tallers en centres educatius de secundària, però els podeu sol·licitar des de qualsevol entitat o grup de persones interessades.

Per què és important?

Després de tants anys, seguim donant importància a prejudicis, mites i desinformacions que calen erròniament en el nostre concepte del VIH i de tot el que l’envolta.

Així doncs, el fet de no accedir a una informació clara i objectiva ens influeix a l’hora de dur a terme certes pràctiques que pensem que no tenen risc d’infecció o a l’inrevés.

El desconeixement també és una de les principals causes de l’estigma i discriminació cap a les persones afectades pel virus, generant-los un patiment que tu pots evitar.

Quin són els seus continguts?

El nivell i continguts dels nostres tallers són variables i adaptables en funció de qui els sol·liciti i les seves necessitats.

Les demandes més comuns solen estar relacionades amb els serveis d’ALAS i, sobretot, en la sexualitat saludable, passant per saber de què estam parlant exactament quan conversem sobre el VIH-Sida, com es transmet, com podem prevenir-lo i a qui afecta.

De tota manera, si t’interessa sol·licitar aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem la teva demanda de manera personalitzada, per a que puguis rebre la informació que més t’interessi.

Quin és el seu cost?

Ara mateix, aquest servei no està subvencionat, i el seu cost és de 60€. Així i tot, nosaltres prioritzem l’accés a la informació, pel que arribarem a un acord si el preu no està dintre de les vostres possibilitats.

En cas que vulgueu contribuir amb un suport econòmic per a assegurar la continuïtat del servei, ho podeu fer a través de paypal.

Com accedir al servei?

Podeu contactar amb nosaltres a través de:

Telèfon/Whatsapp: +34 680730303

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Descriu tant bé com puguis el què et preocupa:

El nostre compromís és de resposta en un màxim de 72 hores.

 

logo aprevencio 01

Share